Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Arbeidsrecht

Van Velzen Advocatuur heeft zeer ruime ervaring en expertise in arbeidsrechtelijke procedures en  advisering. Ik begeleid zowel werkgevers als werknemers in bijvoorbeeld ontslagzaken, geschillen over een concurrentiebeding en problemen rond ziekte. Maar u kunt hier ook terecht voor een goede arbeidsovereenkomst voor uw oproepkracht of nieuwe statutair directeur.

In 2007 voltooide ik de Postacademische leergang arbeidsrecht en sindsdien ben ik specialist op dit gebied.

Ik ben lid van de Vereniging arbeidsrecht- advocaten Nederland en sinds 2018 ook bestuurslid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam eo.

ICT en Intellectueel Eigendomsrecht

Sinds 2008 ben ik - naast advocaat - ook ondernemer in de IT. Daardoor heb ik veel ervaring met softwareontwikkeling en de uitdagingen op het gebied van intellectueel eigendom. Best handig als u op dat gebied een juridische uitdaging heeft. CliĆ«nten weten mij voor dit soort zaken dan ook goed te vinden! 

Ik ben eigenaar van MijnClub.nu en adviseur van Voetbalassist; twee softwareleveranciers gericht op  (sport-)verenigingen. Ook ben ik voorzitter van de Stichting Open Voetbaldata.

Ondernemingsrecht

Ik ben vertrouwd huisadviseur van diverse MKB-ondernemers in Noord-Holland en sta hen pro-actief bij in diverse civielrechtelijke uitdagingen (van samenwerkings- en huur-overeenkomsten tot conflicten over wanprestatie, schade en ontslag). Daarnaast - en met name daarvoor kunt u mij altijd wakker maken - adviseer ik over de structurering van hun activiteiten.